verpakking1_Cocoswater_Bureau-snor.jpg

Verpakkingen met een funfactor

Innocent drinks

Buiten het geintje aan de onderkant van de verpakking staat er op de zijkant ook nog de zin ‘schudden voor gebruik, niet tijdens.’ Dit is gekomen door Jon! Jon, was namelijk niet helemaal scherp op een ochtend, opent zijn smoothie en schudt hem vervolgens, in plaats van andersom. Sindsdien staat er deze zin op de verpakking.

Dit heerlijke bedrijf bezit niet alleen over een goede dosis humor, maar voelt zich ook verantwoordelijk voor het milieu en de samenleving. Ze willen geen negatieve impact hebben, maar een neutrale. Of (nog beter zelfs) een positieve. 

www.innocentdrinks.nl

Waterflesje van Valais

 

Geniaal! kijk maar eens goed naar de bodem van dit waterflesje. Deze vorm refereert weer naar de berg ( zie logo) waar het water langs stroomt. Chapeau voor het reclamebureau die dit heeft bedacht!

 

Einstein

Haha, herkenbaar, kan nu bijna niet meer misgaan