Wat kunnen we voor jou doen.

Niet blij met je huidige logo? Of heb je misschien nog helemaal geen logo? Dateert je website nog uit de prehistorie? Bureau Snor kan je helpen om jouw bedrijf een boost te geven! Samen gaan we ervoor zorgen dat je uitstraling (weer) up-to-date wordt en je een vaste lijn krijgt die herkenbaar is voor jouw bedrijf. Tijd voor een Snor Boost!

Logo.

Een uniek logo met de juiste uitstraling is het begin van een succesvol bedrijf, product of campagne. Laat daarom jouw logo op maat maken, precies volgens jouw wensen en passend bij jouw bedrijf en doelgroep. [ ps: Wist je trouwens dat het logo van Chupa Chups lolly is ontworpen door Salvador Dalí. Zittend aan een cafétafel had hij het logo in een uurtje ontworpen. Dalí stond erop dat het logo aan de bovenkant van de lolly werd gepresenteerd zodat het intact bleef.] Bron + foto: Kunstspot

Webdesign.

Dateert je website nog uit de prehistorie en is hij nog niet responsive? Krijg je het maar niet voor elkaar om bovenin de ranking van Google te komen? Bureau Snor kan je helpen!

Branding.

Samen bepalen we een concept of een vaste lijn die herkenbaar is voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan: Logo's. Websites. Social media marketing. Content marketing. Infographics. Visitekaartjes. Huisstijlen. Brochures. Posters. Advertenties. Nieuwsbrieven. Fotografie. Video. Drukwerk.

Illustraties.

Bureau Snor kan je helpen met unieke illustraties of infographics. Want, een beeld zegt meer dan 1000 worden!